Wat zijn de voordelen van een flexwerkplek?

Flexwerkplekken zijn tegenwoordig razend populair. De laatste jaren zijn er dan ook enorm veel mooie en comfortabele flexplek locaties bijgekomen. Voor slechts een paar euro per dag of een maandelijks abonnement van Flexdeskpass kan je werken op inspirerende locaties. Flexwerkplekken zijn ideaal voor ZZP’ers en freelancers, maar ook veel werknemers die hun kantoor routine willen doorbreken maken gebruik van flexplekken. In dit artikel hebben we de grootste voordelen van werken op een flexwerkplek op een rijtje gezet.

Verhoog je productiviteit

De kans is groot dat je productiviteit op kantoor niet altijd even hoog is. Per persoon is het erg verschillende op welke plek hij of zij het meest geconcentreerd kunt werken. Natuurlijk verschilt dit ook per dag en taak die op de planning staat. Toch geven veel werkgevers aan dat ze productiever werken op een externe locatie (buiten kantoor), tijdens het reizen of op een bepaald tijdstip. 

Voordelen van werken op een flexwerkplek

  1. Faciliteiten

Tegenwoordig zijn alle flexplekken in Nederland wel voorzien van moderne faciliteiten, zoals razendsnelle wifi, lekkere koffie, aparte ruimtes en een loungeplek. Een flexwerkplek doet qua faciliteiten zeker niet onder van een kantoor. 

 

  1. Bepaal zelf de locatie

Hou je ervan om af en toe de omgeving waarin je aan het werk bent af te wisselen? Dan is een de Flexdeskpass perfect voor jou. Met dit abonnement heb je toegang tot verschillende flexplekken in heel Nederland. In elke stad is er wel een locatie te vinden. Op zoek naar een flexplek in Amsterdam? Of wil je toch liever werken in Breda? De mogelijkheid is er om in vrijwel elke stad in Nederland te werken.

 

  1. Zelf je werkdag indelen

Freelancers zijn gewend om hun werkdag zelf in te delen, daarom geldt dit voordeel vooral voor kantoormedewerkers. Een traditioneel kantoor kan erg afleidend zijn. Zeker als je vijf dagen per week op dezelfde kantoorplek werkt is een beetje afwisseling al snel gewenst. Door gebruik te maken van flexplekken kan je gemakkelijk vanuit verschillende locaties aan het werk gaan. Deze afwisseling van locaties met een inspirerende en creatieve sfeer geven je productiviteit en werklust een ware boost.

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *