Waarom een InDesign cursus volgen?

Zou je graag brochures, visitekaartjes, flyers, advertenties of andere grafische uitingen willen ontwerpen? Dan is het programma Adobe InDesign een professioneel programma met vele mogelijkheden. Door de vele mogelijkheden is het vaak wel nodig om een InDesign cursus te volgen. Tijdens zo’n cursus leer je alle belangrijkste functies van dit uitgebreide programma. Wat leer je allemaal tijdens een InDesign cursus? En waarom zou je een InDesign cursus moeten volgen? Lees het hier!

Wat leer je allemaal tijdens de cursus?

Als je begint met werken met het Adobe programma InDesign dan wil je gewoon de belangrijkste en meest gebruikte functies onder de knie hebben. Tijdens de InDesign cursussen van DWM trainingen leer je alles over de interface van het programma, plaatsen van afbeeldingen, pagina’s instellen, verwerken van tekst, werken met stramienen/masters, tekststijlen, resolutie en het drukklaar maken van het document. Dit zijn allemaal belangrijke functies als je met InDesign grafische uitingen als folders, flyers, advertenties, magazines en nog meer wilt ontwerpen.

Voor wie is deze cursus geschikt?

De Indesign cursussen van DWM trainingen zijn geschikt voor iedereen die Adobe IndeSign wilt gebruiken voor het ontwerpen van folders, flyers, visitekaartjes, posters, boeken, digitale magazines en advertenties. Voor zowel beginners als meer ervaren InDesign gebruikers is deze cursus zeer interessant. De training is te volgen met de CC-versie van Indesign.

 

Tijdens de cursus is er aandacht voor elke cursist, doordat er gewerkt wordt met kleine groepen van ongeveer zes deelnemers. Computers met InDesign zijn aanwezig, maar je mag natuurlijk ook je eigen laptop meenemen. Als je twijfelt of het volgen van een InDesign cursus iets voor jou is dan kun je altijd contact opnemen voor meer informatie. Meer dan 3000 cursisten zijn je voorgegaan en hebben DWM trainingen gemiddeld een 9.4 als cijfer gegeven.

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *