Verbeter jouw online vindbaarheid met SEO

Voor steeds meer bedrijven is hun online vindbaarheid erg belangrijk om nieuwe klanten en/of partners aan te trekken. Je kan deze vindbaarheid verbeteren door bakken met geld te investeren in advertising, maar je kan ook je website zo optimaliseren dat je beter te vinden bent in de Google rankings. Dit noemen we SEO. Dit kost wel de enige kennis en ervaring en daarom besluiten veel bedrijven het uit te besteden aan onlinemarketing bureaus zoals madpack.works. Niemand weet hoe je precies hoger moet ranken, maar uit ervaring en onderzoek is wel gebleken dat het ligt aan drie aspecten. Deze zal ik in dit artikel kort omschrijven.

Je websitestructuur

Door je websitestructuur te optimaliseren zul je uiteindelijk beter gaan ranken. Google beloond namelijk de gebruiksvriendelijkheid van je website, wanneer dit goed is, zal je website dus uiteindelijk beter gaan ranken. Mensen hoeven dan niet lang te zoeken om jouw site om te vinden wat ze zoeken.

Linkkracht naar je website toe

Wanneer Google ziet dat veel andere, relevante sites naar jouw website linken zullen ze dit belonen. Je wordt namelijk gezien als autoriteit en een hoofdbron van informatie. Mensen willen er graag heen linken en dus wordt er veel over gesproken. Je kunt dit doen door linkjes te verdienen of te gaan linkbuilden.

Content

Ten slotte vindt Google het ook belangrijk dat je content relevant en uniek is. Kopieer niet wat andere al op hun website hebben, maar maak nieuwe content waar belang bij is bij de bezoekers van je website.

Zoals ik op het begin al zei is SEO iets wat veel tijd, moeite en ervaring kost. Wil je nou de SEO van jouw bedrijf uitbesteden? Neem dan een kijkje op https://www.madpack.works/ voor meer informatie.

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *