Nieuw kantoor? Pimp het met raamfolie

Het clichéverhaal kennen we allemaal wel, begonnen op een kleine zolderkamer, en uitgegroeid naar een eigen kantoorruimte. Hoe trots kun je zijn! Je eigen plekje om te werken, waar je klanten kunt uitnodigen, geen afspraken meer in een restaurant of flexplek. En dan begint het leukste van alles, het inrichten van jouw eigen werkplek. Als je altijd thuis hebt gewerkt, dan moet je nog een heleboel spullen aanschaffen, als je in een kantoorruimte betrekt. Ook wil je natuurlijk kenbaar maken waar jouw bedrijf zich bevindt, en op welk nummer. Daarvoor is raamfolie de oplossing.

Je eigen logo met raamfolie

Hoe leuk is het als iedereen ziet waar jouw bedrijf zich bevindt. Met glasfolie kun je alles naar wens ontwerpen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is allemaal mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld een hele glazen wand beplakken met fullcolour glasfolie in de huisstijl van jouw bedrijf. Ook kun je transparant gesneden folie met jouw logo erin verwerkt laten drukken, of het nummer van jouw kantoorruimte.

Raamfolie

Verschillende soorten folie

Net zoals met andere reclame- en promotiemiddelen, zijn er ook in glasfolie veel verschillende soorten. Zo kun je het dus fullcolour laten bedrukken, maar ook heb je inkijkwerende folie, met deze folie zorg je ervoor dat er niemand binnen kan kijken. Met warmte- en zonwerende glasfolie kun je warmte en zonnestralen buiten houden, je hebt dan ook geen last van de zon die reflecteert op je computerscherm.

Ook bestaat er isolerende raamfolie, de naam zegt het eigenlijk al, in de zomer houdt deze folie de warmte buiten en in de winter houdt de folie de warmte binnen. Wil je bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid een sticker op het raam plakken, die er later ook weer af kan? Dan is statisch hechtende folie de oplossing, ook deze folie is in veel verschillende soorten te ontwerpen.

Zelf raamfolie plakken

Met een beetje handige beschrijving kan iedereen zelf raamfolie plakken. Bij de standaard raamfolie wordt een rekel meegeleverd, hiermee kun je de raamfolie op het raam strijken. Het is belangrijk dat de ondergrond waarop de raamfolie geplakt wordt, goed schoon is. Ook moet het minimaal 12 graden zijn om raamfolie te kunnen plakken. Als je hebt gekozen voor statisch hechtende raamfolie is het een stuk makkelijker. De minimumtemperatuur voor statisch hechtende folie is echter 15 graden. Maar met statisch hechtende folie kun je de folie later eenvoudig herplaatsen, zonder dat het lijmresten achterlaat.

#BusinessinheelsAd

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *