BUSINESS IN HEELS Zakelijk Laat je goederen niet bederven

Laat je goederen niet bederven

Laat je goederen niet bederven post thumbnail image

Als ondernemer kom je soms voor lastige vraagstukken te staan. Vraagstukken waar je niet altijd de kennis voor hebt om die op te lossen. Of simpelweg de middelen niet omdat je het je niet kan veroorloven om steeds maar weer nieuwe producten aan te schaffen. Het leuke van ondernemer zijn is dat er andere ondernemers bestaan die zich juist richten op de problemen waar jij tegenaan loopt en daarvoor een goede oplossing hebben. Neem nou het vervoer van goederen. Er komt een moment dat jouw product van A naar B moet. Geen probleem bij kleine, niet gevoelige producten. Wel een probleem als je producten bijvoorbeeld gekoeld moeten zijn of vervoerd moeten worden op een bepaalde temperatuur om de kwaliteit te behouden. Een koelwagen kopen is een veel te grote investering. Maar geen nood: je kunt natuurlijk ook gewoon een koelwagen huren.

Een koelwagen huren

Met een goede koelwagen weet je zeker dat jouw producten met behoud van kwaliteit daar komen waar jij ze wil hebben. Met de verhuurder bespreek je de eisen waaraan de koelwagen moet voldoen. Een koelwagen is op diverse manieren aan te passen aan het product dat het moet vervoeren. Denk daarbij aan temperatuur registratie, de laadkleppen, een laadbak met een of meer temperatuur mogelijkheden, het aanbrengen van een luchtgordijn of stripgordijn, of er rekken in de wagen moeten komen of bijvoorbeeld vleeshaken. Zo weet je zeker dat de door jou gehuurde koelwagen de producten goed kan bewaren voor de rit die wacht. Een koelwagen is uiteraard te huur in diverse maten dus jouw product kan absoluut veilig worden vervoerd.

Een tijdelijke koelcontainer

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je tijdelijk producten gekoeld moet opslaan. Denk bijvoorbeeld aan evenementen waarbij je een voorraad gekoeld moet hebben. Ook als je vaste installatie kapot is of onderhoud nodig heeft kan je hulp nodig hebben. Dan is een koelcontainer huren een ideale oplossing. Ook hier geldt dat aan al je eisen kan worden voldaan. Een koelcontainer kan op tot wel min 40 graden worden ingesteld en de container kan volgens jou wensen worden ingericht met bijvoorbeeld verplaatsbare tussenschotten, ledverlichting, een zijdeur en een toegangshelling. Bovendien wordt de koelcontainer geplaatst op de plek waar jij hem wil hebben. Huren kan voor een korte periode of juist een langere. Dus geef je zorgen om zaken die voor jezelf moeilijk te regelen zijn uit handen. Dan kan jij weer doen waar je goed in bent: het maken van jouw product.

Gerelateerd