Kerstpakketten bestellen voor uw personeel doet u zo

Kerstpakketten bestellen voor uw personeel; het is elk jaar weer een hele taak. Want hoe weet u zeker dat al uw werknemers zich gewaardeerd voelen door wat u geeft? U weet dat er uitgebreid over de kwaliteit van het kerstpakket gediscussieerd zal worden, want daar staan Nederlanders bekend om. Voor hen is het een echt bewijs van waardering en de druk is dus hoog. Moet u dit jaar de kerstpakketten bestellen voor uw personeel? Met de onderstaande tips maakt u hier een succes van.

 

Kerstpakketten bestellen voor uw personeel en namens het bedrijf

Misschien ziet u het uitkiezen van de kerstpakketten als een last, maar beter ziet u het als een kans. Dit is namelijk uw unieke mogelijkheid om uw personeel namens het bedrijf te bedanken voor het werk dat ze leveren. Het is daarom belangrijk dat u het kerstpakket ook een professioneel tintje geeft en een thema uitzoekt dat naar uw bedrijf refereert. Om het nog specialer te maken, laat u het pakket verwijzen naar een belangrijke prestatie die dat jaar verricht is, of een belangrijk doel dat is bereikt. Wat het uw streven om aanzienlijk duurzamer te worden, dan is een groen- of ecologisch kerstpakket een goed idee. Wilt u kerstpakketten bestellen voor uw personeel, dan is het eerste doel waardering uitspreken en het tweede doel om dit echt namens u als bedrijf te doen.

 

Onderzoek de wensen van uw personeel

Wie weet nu beter wat ze in het kerstpakket terug willen zien dan uw personeel zelf? En daar hoeft u echt niet naar te gaan gissen. Een kleine enquête geeft u een uniek inzicht in wat uw medewerkers als waardering zien en wat ze van u als werkgever verwachten. Kerstpakketten bestellen voor uw personeel doet u met hen in het achterhoofd, maar als u niet weet wat hen motiveert blijft het gokken. U geeft uw personeel dan inspraak in wat er gekocht wordt en dat is al een motivator an sich.

 

Het gaat niet om waarde

Gaat u kerstpakketten bestellen voor uw personeel, dan is het belangrijk te onthouden dat zij niet direct naar de waarde van het pakket kijken. Zij zien waardering op andere manieren. Een attent cadeau, een donatie aan een goed doel, het zijn allemaal manieren om te laten zien dat u weet wat uw werknemers belangrijk vinden. Het is dan ook geen slecht idee om een kerstpakket op maat te laten samenstellen. Heeft u meer dan 100 pakketten te bestellen, dan is dit zeker een mogelijkheid. Op die manier denkt u goed na over wat er in de pakketten komt en kunt u kerstpakketten bestellen voor uw personeel waar u persoonlijk over nagedacht heeft.

 

Neem de tijd

Kerstpakketten bestellen voor uw personeel doet u dus niet zomaar. Neem de tijd om uit te vinden hoe ze waardering zien en wat hen motiveert. Weet u dat, dan is het bestellen een makkie. Dit jaar maakt u een succes van kerst en gaat u kerstpakketten bestellen voor uw personeel waarin waardering en uw bedrijf centraal staan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan hier een kijkje. 

 

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *