Duurzame relatiegeschenken

Een relatiegeschenk die je aan een partner geeft kan meer zijn dan een zomaar een cadeautje. Het kan een boodschap meegeven aan je klanten en laat zien waar jouw bedrijf voor staat. Je kunt met zo’n geschenk werken aan je imago en je merk op een bepaalde manier positioneren in de markt. Tegenwoordig zijn veel mensen bezig met duurzaam leven en letten hier ook op. Duurzame relatiegeschenken zijn dus ook helemaal in de mode deze tijd. Echter is het voor veel mensen moeilijk om een goed relatiegeschenk te vinden dat bij hun bedrijf past. In dit artikel vertel ik meer over de duurzame relatiegeschenken die er zijn.

Eco-materiaal

Om te beginnen kun je duurzame geschenken geven aan de hand van de materialen van producten. Wanneer de producten goed zijn voor het milieu laat je zien dat je geschenkjes geeft die duurzaam zijn. Hierbij kan je aan van alles denken, van notitieblokjes van kurk tot een pen van bamboe. Bamboe is een enorm duurzaam product waar steeds meer van te krijgen is. Neem zeker een kijkje bij bamboeartikelen wanneer je een relatiegeschenk wilt kopen.

Bespaarproducten

Er zijn ook andere manieren om duurzaam bezig te zijn. Je kan bijvoorbeeld besparingsproducten geven. Dit zijn producten waarmee je energie/water bespaart en zo werkt aan het milieu. Voorbeelden hiervan zijn een douchezandlopen, een zaklamp waarbij je energie zelf moet opwekken of rietjes die voor hergebruik gemaakt zijn.

Overige producten

Natuurlijk zijn er nog veel meer duurzame relatiegeschenken op de markt. Denk hierbij aan bidons, die voorkomen dat mensen uit plastic waterflesjes gaan drinken of producten die bij aankopen een bepaald percentage doneren aan een goed doel. Duurzaam zijn doe je op je eigen manier.

Vind een product die bij jouw bedrijf past en laat bij van Helden jouw bedrijfslogo op het geschenk zetten om een persoonlijke boodschap eraan te binden. Zo werk je aan je merk, maak je je klant blij en draag je jouw steentje bij aan het milieu.

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *