Drie redenen waarom een pen als relatiegeschenk een goed idee is

Een relatiegeschenk is niet alleen ideaal voor het maken van promotie, ook helpt het je met het verbeteren van de relatie met je zakenpartner. Ben je op zoek naar een geschikt geschenk voor al je klanten? Of misschien zoek je juist iets speciaal voor een bijzondere partner. Er zijn veel verschillende soorten relatiegeschenken, maar toch blijft de pen de populairste gift. Er zijn niet alleen diverse soorten te verkrijgen, ook zijn pennen erg multifunctioneel. 

Zelf een pen samenstellen

Pennen komen in allerlei soorten en maten. Je hebt dan ook onwijs veel keuzemogelijkheden als je een pen als relatiegeschenk wilt gebruiken. Je kunt de pen namelijk helemaal naar wens samenstellen. Ga je luxe vulpennen kopen? Of kies je toch liever voor iets simpelere exemplaren? Houd rekening met de stijl van de pen. Als je het relatiegeschenk aan al je klanten wilt geven, kun je het beste voor een simpel exemplaar kiezen. Ben je op zoek naar een speciaal cadeau? Dan is een Parkerpen misschien meer geschikt. Daarnaast kun je de opdruk helemaal zelf bepalen. Zo kun je kiezen voor een basiskleur als zwart of wilt, maar een opvallende kleur kan ook gaaf zijn. 

Reclame voor je bedrijf

Het primaire doel van het geven van een relatiegeschenk is natuurlijk het verbeteren van je relatie, maar wat extra reclame voor je bedrijf is mooi meegenomen. Door middel van het geven van een functioneel en praktisch presentje wordt iemand zo nu en dan herinnert aan jou en jouw bedrijf. Een pen kan namelijk voor allerlei verschillende dingen gebruikt worden, maar ook op diverse plekken. Hierdoor levert het jou eigenlijk gratis reclame op. Natuurlijk niet helemaal gratis, maar het is de investering vast en zeker waard. 

Het zorgt voor creativiteit

Tegenwoordig doen we bijna alles op onze laptop of computer, maar wist je dat het ouderwets schrijven met pen en papier voor creativiteit zorgt? Een pen is dus niet alleen hartstikke praktisch, maar ook nog eens goed om te gebruiken. Door het schrijven met de hand krijgt jouw creativiteit de ruimte en zul je niet zo snel aan de slag gaan met het structureren van je tekst. Daarnaast is het natuurlijk ook leuk om met verschillende kleuren te werken. 

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *