Bereikte doelen als ondernemer in November

De maand November is weer enorm snel voorbij gegaan! Ik wilde graag weer wat actiever zijn op mijn blog, maar door een writersblock en gewoon weg te weinig tijd is het bloggen een tijdje blijven liggen. Dankzij mijn content kalender heb ik steeds als ik nieuwe ideeën had, dit kunnen opschrijven. Zo had ik nu dus het idee om iedere maand een lijstje te maken met mijn bereikte doelen. De ene maand zijn dit er 2 en de andere maand zijn dit er 10, het ligt er net aan hoe druk ik het heb.

★ Het stond al een lange tijd op mijn to-do list, een nieuwe webshop bouwen en hier een mooie brand van maken. En, het is me gelukt! De webshop Beddingdeal.nl draait inmiddels op volle toeren, en ben ik op dit moment druk bezig met het uitwerken van een marketing strategie. Zo heb ik inmiddels al een aantal influencers die bezig zijn met het reviewen van dekbedovertrekken.
★ Mijn andere webshop Babylizz.nl heeft een record omzet gedraaid in de maand November, niet zo gek natuurlijk met Black Friday en de feestdagen voor de deur! Het is echt leuk om te zien hoe je een goedlopend merk kan neerzetten, in een relatief korte periode, want ik ben pas gestart met online verkopen sinds Juni 2019.
★ Een droom die ik heel lang heb is het maken van online programma’s. Ik heb zoveel kennis in diverse vakgebieden, dat ik die kennis graag wil delen met anderen. Ik richt mij met die online programma’s vooral op moeders met jonge kinderen, want iedere moeder zou moeten kunnen ondernemen. Het eerste online programma komt in de maand December nog online, en zal gaan over het neerzetten van een merkidentiteit.
★ Iedere dag leer ik steeds meer bij, sinds enkele maanden bouw ik webshops in Shopify. En sinds enkele dagen kan ik ook diverse dingen in de code aanpassen. Een mijlpaal al zeg ik het zelf!
★ Plannen is voor mij iets wat nog steeds lastig blijft, ik ben niet altijd productief omdat ik vooral kamp met de manier van plannen en prioriteiten stellen. Sinds enkele weken werk ik met een planning in Trello. Ik heb een nieuw bord aangemaakt en heb deze Project Management genoemd. Ik heb namelijk diverse projecten lopen, en ieder project heeft andere taken en doelen. Ik heb deze app altijd open op mijn iPad of Macbook, zodat ik mijn takenlijstje altijd in het zicht heb. Daarnaast kan ik overal en altijd taken toevoegen, omdat deze app ook verkrijgbaar is op de iPhone.
★ In verband met Black Friday wilde ik zoveel mogelijk reclame maken voor mijn webshops. Waar ik nog niet eerder iets mee gedaan had, was e-mail marketing. Ik heb wel een behoorlijke lijst met prospects verkregen uit inschrijvingen en bestellingen, maar nooit een nieuwsbrief naar verstuurd. Dit heb ik vorige week dus voor het eerst gedaan, en met succes, want het aantal bestellingen werd meteen verhoogd!

Eind December wil ik een overzicht gaan maken met de doelen die ik het afgelopen jaar heb behaald, en de doelen die ik wil behalen in 2020.

Welke doelen heb jij de afgelopen maand behaald?

 

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *